Voordelen van onze flexwoning

Waarom een flexibele woning van Domebuilders? Wat zijn de voordelen van onze flexwoning?

 • Snel leverbaar
  Doorgaans leveren we uit voorraad. Door de hoge vraag en uitdagingen met materiaal aanvoer is het verstandig rekening te houden met twee maanden levertijd.
 • Snel te bouwen
  De woning wordt als een bouwpakket geleverd met of zonder bouwservice. De woning heeft géén betonnen fundering nodig maar slechts 14 steunpunten voor de vloeropbouw (afhankelijk van de ondergrond kan dit met een eenvoudige betonpoer of een lichte schoeffundering);
 • Geen specialistische kennis vereist
  Voor de bouw van de woning is geen specialistische kennis vereist. De bouwers volgen de handleiding en de veiligeheidsviorschriften en bouwen -afhankelijk van het aantal bouwers- de woning in twee tot drie weken tijd.
 • Onze woning biedt maximale leefruimte voor een betaalbare prijs
  De woning met twee etages is zeer ruim met zijn 110m2 woonruimte.
 • Onze woning is duurzaam
  Bij de ontwikkeling is de duurzaamheid van de woning prioriteit! Het uitgangspunten van onze duurzaamheid hebben geleid tot een onderhoudsvrij minimalistisch recyclebaar exterieur en een interieur wat volledig is opgebouwd uit hout met een FSC keurmerk.
  Onze uitgangspunten zijn:
  • Alle materiaal moet lang meegaan, passend bij de woning;
  • Alle materialen moeten te recyclen zijn of herbruikbaar, bij voorkeur Bio-based;
  • Zero emissie ambitie : Voor de realisatie van een woning is nihil uitstoot van CO2 en Stikstof;
 • Optimaal leefklimaat
  Wij vinden dat een woning een fijn, warm en beschermend gevoel moet geven. Daarom is er veel aandacht besteed aan de indeling van de woning, de klimaatbeheersing en materiaalgebruik. De slaapkamers op de begane grond blijven koel en voelen intiem en knus aan ondanks de grote ruimtes, terwijl het leefgedeelte op de eerste etage een geweldig uitzicht geeft over de omgeving met grote raampartijen.

“Ons woning is van binnen 100% hout”

Zelfs een kind weet hoe waardevol het bos is. De frisse, adembenemende geur van bomen. Echoënde vogels die boven die dichte magnitude vliegen. Een stabiel klimaat, een duurzaam divers leven en een bron van cultuur. Toch hangen bossen en andere ecosystemen in het evenwicht en dreigen ze akkers, weilanden en plantages te worden.